У Харкові спіймали громадян, які знаходяться в розшуку: подробиці

Також за добу поліцейській виявили інші порушення

У Харкові правоохоронці за минулу добу виявили 3 порушників, які перебували у розшуку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції пояснили, що на станції метро “Масельського” під час перевірки документів у 40-річного харків’янина виявилося, що його розшукують за скоєння злочину, передбаченого ст.263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

На вулиці Гвардійців Широнінців співробітники полку поліції особливого призначення виявили 27-річного чоловіка, який у 2021 році скоїв злочин за ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та переховувався від правоохоронців.

Ще одного 41-річного чоловіка, який перебуває у розшуку, виявили в метрополітені на станції метро “Архітектора Бекетова”. Повідомлено ініціаторам розшуку.

Також правоохоронці склали 3 адміністративні протоколи щодо водіїв за керування автомобілем у стані сп’яніння.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Ізюмському районі поліцейські викрили мешканців у незаконному зберіганні зброї та боєприпасів.

У поліції розповіли, що вдома у чоловіків виявили та вилучили арсенал та вибухонебезпечні предмети. Серед них були мисливські рушниці, патрони та артилерійський порох. 

14 серпня, у рамках розслідування кримінального провадження, правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання фігурантів. 

“Вилучене направили на експертне дослідження. Слідчі дії тривають. Встановлюється мета зберігання та походження заборонених предметів”, - повідомили у поліції.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися