У Харкові перевіряють деякі заклади: що контролюють (ФОТО)

Правоохоронці наголосили на необхідності дотримання комендантської години

У розважальних закладах Шевченківського району Харкова поліцейські проводять профілактичні заходи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Поліцейські у ході рейдів поспілкувалися з адміністраторами й власниками кафе, ресторанів, барів. Під час розмови правоохоронці нагадали про необхідність дотримання вимог чинного законодавства та обмежень під час дії воєнного стану.

Так, 15 серпня інспектори відділу превенції Харківського районного управління поліції № 3 здійснили профілактичний рейд по місцях масового відпочинку населення, які розташовані на території обслуговування райуправління. 

“Поліцейські звернули увагу працівників розважальних закладів на обовʼязковому дотриманні комендантської години та чинного законодавства”, - пояснили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області поліцейські провели профілактичний рейд з дотримання водіями правил перевезення дітей в автомобілях. У поліції Харківської області пояснили, що перевірки проводяться з метою запобігання травмуванню та збереження життя дітей під час їх перевезенні в автомобілях.

Відповідно до Правил дорожнього руху заборонено перевозити дітей, зріст яких менше ніж 145 см, у транспортних засобах без використання дитячих утримуючих систем, що дають змогу пристебнути дитину. Водіям нагадали про штрафи за порушення ПДР - за перше порушення правил перевезення дітей на водіїв чекає штраф 510 гривень і 850 гривень - якщо водія зупинять з дитиною без спецзасобу повторно протягом року.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися