У Харківській області перевіряють магазини та вилучають товар: що сталося

В магазині продавчиня здійснювала незаконне зберігання та збут тютюнових та алкогольних виробів без марок акцизного збору

Поліцейські задокументували факт незаконної реалізації алкогольних та тютюнових виробів в Ізюмському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліцію Харківської області. 

У поліції розповіли, що 16 серпня поліцейські Ізюмського РУП провели перевірку торговельного закладу, який розташований в Барвінківській територіальній громаді. 

В ході перевірки поліцейські виявили та вилучили близько 450 пляшок з алкоголем та 2500 пачок цигарок без марок акцизного збору на загальну суму понад 150 тисяч гривень.

“Продавчиня здійснювала незаконне зберігання та збут тютюнових та алкогольних виробів без марок акцизного збору. Щодо порушниці складені адміністративні протоколи”, - розповіли у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області працівники поліції зафіксували факти порушення правил торгівлі підакцизними товарами. Правоохоронці вилучили з торгової точки майже 300 літрів алкоголю та 95 пачок цигарок, які продавались без ліцензії. При перевірці документів з'ясували, що у господарки магазину відсутні дозвільні документи на реалізацію алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Правоохоронці склали щодо неї протокол за ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також до адміністративної відповідальності притягнули продавчиню, яка реалізовувала продукцію без ліцензії. Щодо неї склали протокол за ч. 1 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Незаконну продукцію правоохоронці вилучили, адміністративні матеріали скерували до суду.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися