В Чугуєві в ДТП загинули чоловік та семирічний хлопчик

З мопедом, в якому вони їхали, на зустрічній смузі зіткнувся мікроавтобус.

Сьогодні, 17 серпня, близько 12:30 в Чугуєві сталося дорожня аварія. В її наслідку загинули два чоловіки, повідомляє поліція Харківської області.

41-річний водій мікроавтобуса Opel Vivaro не вибрав безпечної швидкості руху і виїхав на зустрічну смугу. Там водій допустив зіткнення з мопедом Honda Dio. Водія мопеда відкинуло під автомобіль Volkswagen, який рухався позаду.

В результаті зіткнення 64-річний чоловік загинув на місці. Його семирічного онука, пасажира мопеда, з численними травмами доставили до місцевої лікарні. Але невдовзі від отриманих травм він помер в реанімації.

Зараз слідчі встановлюють обставини аварії, в якій загинули чоловік та дитина.

Як повідомляли "Коментарі. Харків, у обласному центрі 10 серпня близько о 14:55 сталася дорожньо-транспортна пригода. Аварія трапилася на вулиці Гвардійців Широнінців. 41-річний водій автомобіля Hyundai Sonata, виїжджаючи з парковки супермаркету, не надав перевагу в русі автомобілю Dodge Journey. Від отриманих травм водій Hyundai загинув на місці ДТП.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція з'ясовує обставини ДТП зі смертельними наслідками в Ізюмському районі. Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася 8 серпня близько 20:00 по вулиці Гагаріна у місті Ізюмі. Попередньо правоохоронці встановили, що 51-річний водій вантажного автомобіля "КАМАЗ" не впорався з керуванням та здійснив наїзд на жінку. Від отриманих травм 68-річна місцева мешканка загинула на місці.Слідчими за фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України

 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися