У Харкові з дитячого майданчика зникла дитина: подробиці

Дитину знайшли у гуртожитку

Поліцейські у Харкові оперативно розшукали дворічного хлопчика. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що 17 серпня до чергової частини Харківського РУП № 3 звернулася жінка. Вона повідомила, що залишила дворічного сина зі старшими сестрами на дитячому майданчику. Заявниця пішла на місцевий ринок, а коли повернулася, то сина на майданчику не було.

Поліцейські оперативно встановили місцезнаходження дитини. Хлопчик знаходився в гуртожитку на іншому поверсі. Дитину повернули матері. 

“Працівники сектору ювенальної превенції провели з жінкою профілактичну бесіду щодо недопущення подібних випадків у майбутньому”, - повідомили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області поліцейські провели профілактичний рейд з дотримання водіями правил перевезення дітей в автомобілях. 

У поліції пояснили, що перевірки проводяться з метою запобігання травмуванню та збереження життя дітей під час їх перевезенні в автомобілях. Відповідно до Правил дорожнього руху заборонено перевозити дітей, зріст яких менше ніж 145 см, у транспортних засобах без використання дитячих утримуючих систем, що дають змогу пристебнути дитину. Водіям нагадали про штрафи за порушення ПДР - за перше порушення правил перевезення дітей на водіїв чекає штраф 510 гривень і 850 гривень - якщо водія зупинять з дитиною без спецзасобу повторно протягом року.

Детальніше про проведення перевірок читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися