У Харкові біля ресторану знайдено тіло невідомого чоловіка

Чоловіку було близько 40-45 років

У Харкові 15 серпня у дворі по вулиці Харківських дивізій неподалік від ресторану "Вечірні зорі" виявлено тіло чоловіка. Виясняють особо померлого волонтери пошуково-рятувального загону "Мілена".

Померлого описують як худорлявого кучерявого чоловіка 40-45 років із ладанкою на шиї, у блакитній футболці із синьо-білим малюнком, синіх джинсах, світлій бейсболці з написом Hikvision та чорному взутті. Всіх, хто має інформацію щодо особи загиблого, прохають звертатися за телефонами 0-68-777-0-112 або 102.

Як повідомляли на цьому тижні "Коментарі.Харків", волонтерами оголошено розшук 23-річного Даниїла Строіла. В останній раз його бачили біля кар'єра "Дружба" на проспекті Гагаріна 11 серпня, повідомляють в загоні "Мілена". Того дня він виходив на зв'язок близько 22.00, і де він перебуває зараз, невідомо. Даниїл - тимчасово мешканець м. Харків, проживав на пр. Гагаріна (р-н озера Кар'єр, Слобідський р-н). Прикмети: зріст 174 см, спортивної статури, коротке світле волосся, сіро-зелені очі. При собі мав маленьку сіру сумку через плече, телефон Samsung. З особливих прикмет називають родиму пляму на плечі, шрами: на обох скронях після віспи, на спині та на пальцях лівої руки після оперативного втручання.

В липні працівники Лозівського районного відділу поліції оголосили в розшук неповнолітню Діану Нємих, 2005 року народження. У поліції повідомили, що 11 липня близько 00:30 до районного відділу поліції звернулась бабуся дівчини. Вона розповіла, що коли родина лягла спати, дівчина непомітно пішла з дому.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися