У Харкові вже майже тиждень шукають зниклого молодого чоловіка

Даниїла Строїло востаннє бачили 11 серпня

У Харкові волонтерами оголошено розшук 23-річного Даниїла Строіла. В останній раз його бачили біля кар'єра "Дружба" на проспекті Гагаріна 11 серпня, повідомляють в пошуково-рятувальному загоні "Мілена".

Того дня він виходив на зв'язок близько 22.00, і де він перебуває зараз, невідомо. Даниїл - тимчасово мешканець м. Харків, проживав на пр. Гагаріна (р-н озера Кар'єр, Слобідський р-н).

Прикмети: зріст 174 см, спортивної статури, коротке світле волосся, сіро-зелені очі. При собі мав маленьку сіру сумку через плече, телефон Samsung. З особливих прикмет називають родиму пляму на плечі, шрами: на обох скронях після віспи, на спині та на пальцях лівої руки після оперативного втручання.

Як уже повідомляли "Комментарі. Харків" в липні працівники Лозівського районного відділу поліції оголосили в розшук неповнолітню Діану Нємих, 2005 року народження. У поліції повідомили, що 11 липня близько 00:30 до районного відділу поліції звернулась бабуся дівчини. Вона розповіла, що коли родина лягла спати, дівчина непомітно пішла з дому.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Київському районі Харкова на пляжі сталася трагедія - загинув чоловік. Поліція встановлює обставини загибелі людини. У поліції Харківської області розповіли, що, чоловік пішов купатися та потонув. Його витягли на берег у непритомному стані. Медики намагалися врятувати постраждалого, але він помер. “Повідомлення про подію на Журавлівському гідропарку надійшло до Харківського РУП № 1 6 липня о 14:30. Поліцейські встановили, що загиблим є 27-річний громадянин Нігерії. Інформація зареєстрована у Єдиному обліку. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження”, - повідомили у поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися