Побив та пограбував серед біла дня у Харкові – в якому районі небезпечно

Патрульні затримали чоловіка, ймовірно, причетного до грабежу

Учора вдень, під час патрулювання Салтівського району міста, патрульні отримали виклик про грабіж. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції у Харківській області.

Заявник повідомив, незнайомий чоловік на вулиці Героїв Праці наніс йому тілесні ушкодження та відкритим шляхом заволодів його рюкзаком, мобільним телефоном та документами, після чого побіг з місця події в невідомому напрямку.

Під час відпрацювання виклику, на вулиці Валентинівській, патрульні помітили та затримали чоловіка який підпадав під орієнтування.

Для з'ясування всіх обставин події та проведення відповідних слідчих дій патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що буде з пам’ятником Каразіну у Харкові (ФОТО)

У Харкові на пам’ятнику Василю Каразіну тимчасово закрили надписи, де прославляється російська імперія. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію організації "Деколонізація. Україна".

Згідно інформації організації, керівництво Університету чекає на дозвіл від Мінкульту задля того, аби їх демонтувати.

Як зараз виглядає пам’ятник – дивіться за посиланням.

У громаді на Харківщині перейменували усі вулиці – активісти невдоволені: "Когось чекають?"

У Слобожанській громаді на Харківщині перейменували усі вулиці, проте активісти організації "Деколонізація. Україна" незадоволені новими назвами топонімів – усі найменування несуть нейтральний характер. Жодного героя сучасної російсько-української війни у назвах вулиць не вшанували.

"Когось чекають? Лише одна назва у одному з селищ на честь Захисників України. Жодного національного діяча, жодного героя сучасної війни", – написали в "Деколонізації. Україна". Повний список перейменованих вулиць можна подивитися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися