У Харкові посилили боротьбу з підприємцями: подробиці

Комунальники борються з підприємцями, які викидають виробничі відходи у невстановлених місцях.

КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" вдосконалює методи боротьби з приватними підприємцями, які порушують правила благоустрою та викидають відходи у не призначених для цього місцях. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Замість того, щоб укласти з КП договір про надання відповідних послуг, вони викидають виробничі відходи в не призначених для цього місцях, утворюючи стихійні звалища, або в контейнери для побутових відходів та контейнери-бункери для великогабаритних відходів загального користування, за обслуговування яких платять харків'яни.

Як зазначив директор КП Олексій Артикуленко, комунальники разом з поліцією та активістами посилили боротьбу з такими підприємцями.

"Достатньо фото чи відео незаконного викидання відходів, щоб поліція встановила за номером автомобіля особу порушника. Матеріали передаються до адміністративної комісії міста, яка накладає штраф від 340 до 1700 грн. У випадку несплати матеріали справи надсилаються до виконавчої служби, яка блокує банківський рахунок порушника", - повідомив Олексій Артикуленко.

Телефон для довідок: 739-97-74.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що буде з комендантською годиною на Харківщині

На Харківщині повідомили, якою буде тривалість комгодини 23 та 24 серпня, в День Державного прапора та День Незалежності України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Наголошую, що в останні дні ворог суттєво посилив обстріли цивільного населення та інфраструктури області. Росіяни вдаються до відверто терористичних атак, метою яких є завдання шкоди цивільним людям. Імовірність таких ударів в дні державних свят України є дуже високою", – наголосив очільник області. Олег Синєгубов закликав усіх бути максимально уважними та обережними, не ігнорувати сигналів повітряної тривоги та уникати скупчень людей.

Скільки триватиме ком година сьогодні та завтра – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися