Що буде з комендантською годиною на Харківщині

На Харківщині 23 та 24 серпня ком година залишиться незмінною.

Цьогоріч 23 та 24 серпня, в День Державного прапора та День Незалежності України, тривалість комендантської години на території міста Харків та області не зміниться. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Комендантська година, як зазвичай, триватиме з 23:00 по 05:00.

"Наголошую, що в останні дні ворог суттєво посилив обстріли цивільного населення та інфраструктури області.

Росіяни вдаються до відверто терористичних атак, метою яких є завдання шкоди цивільним людям. Імовірність таких ударів в дні державних свят України є дуже високою", – наголосив очільник області.

Олег Синєгубов закликав усіх бути максимально уважними та обережними, не ігнорувати сигналів повітряної тривоги та уникати скупчень людей.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що буде з пам’ятником Каразіну у Харкові (ФОТО)

У Харкові на пам’ятнику Василю Каразіну тимчасово закрили надписи, де прославляється російська імперія. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію організації "Деколонізація. Україна".

Згідно інформації організації, керівництво Університету чекає на дозвіл від Мінкульту задля того, аби їх демонтувати.

Як зараз виглядає пам’ятник – дивіться за посиланням.

У громаді на Харківщині перейменували усі вулиці – активісти невдоволені: "Когось чекають?"

У Слобожанській громаді на Харківщині перейменували усі вулиці, проте активісти організації "Деколонізація. Україна" незадоволені новими назвами топонімів – усі найменування несуть нейтральний характер. Жодного героя сучасної російсько-української війни у назвах вулиць не вшанували.

"Когось чекають? Лише одна назва у одному з селищ на честь Захисників України. Жодного національного діяча, жодного героя сучасної війни", – написали в "Деколонізації. Україна". Повний список перейменованих вулиць можна подивитися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися