У Харкові чоловік погрожував підпалити себе у ломбарді

Чоловік поводився неадекватно, чинив опір і погрожував помститися касиру за несправний телефон

У Харкові затримали чоловіка, який погрожував підпалити себе в ломбарді. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції в Харківській області.

За даними "главку", вчора, 26 травня, о 13:24 у ломбарді на вулиці Людвіга Свободи спрацювала тривожна сигналізація. На місці поліцейські охорони побачили каністру на підлозі і чоловіка з запальничкою в руках.

56-річний чоловік вів себе неадекватно, чинив опір і погрожував помститися касиру за неробочий телефон, який він начебто купив пару днів тому саме в цьому ломбарді.

picture

Поліцейські, які також прибули на місце, провели огляд місця, вилучили речові докази та записи з камер відеоспостереження.

Попередньо встановлено, що три дні тому правопорушник придбав у ломбарді мобільний телефон. 26 травня він вирішив його повернути і прийшов до закладу. Працівники ломбарду дали чоловікові зразок для написання заяви про повернення, але його це не влаштувало. Через годину чоловік повернувся і розлив на себе, підлогу і віконце приміщення горючу рідину з каністри, яку приніс з собою. Після він взяв запальничку і прикурив сигарету.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 129 (погроза вбивством) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно із санкцією статті передбачає до двох років обмеження волі.

Раніше портал "Коментарі. Харків" писали, що під Харковом на ходу загорівся автомобіль.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися