Поліцейські знайшли набої до автомату у чоловіка в харківському метро

210 набоїв було вилучено на станції "Проспект Гагаріна"

Працівники відділу поліції в метрополітені на станції метро "Проспект Гагаріна" виявили у 37-річного чоловіка 210 набоїв до автомата Калашникова.  Проводяться першочергові слідчі дії. Цю інформацію оприлюднила поліція Харківської області.

Поліцейськими Харківщини було опрацьовано 1057 викликів протягом минулої доби. На блокпостах правоохоронці разом з військовими перевірили понад 1800 транспортних засобів. За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до відділків доставлені для перевірки 70 людей.

Також за минулу добу правоохоронці склали 11 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: чотири - за керування автомобілями у стані сп’яніння, три – за керування автомобілями без відповідних документів, чотири – за перевищення швидкості. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про знайдення поліцією Харківщини зниклого безвісти підлітка. 26 серпня до відділу поліції № 2 Чугуївського РУП звернулась місцева мешканка. Вона повідомила, що її 12-річний син після сварки пішов з дому та не повернувся. Про це повідомляють у поліції Харківської області. Впродовж пів години правоохоронці встановили місцезнаходження дитини. Хлопчик перебував у друзів. Дитину повернули матері. Поліцейські провели з жінкою та хлопцем профілактичну бесіду щодо недопущення подібних випадків у майбутньому.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про затримання чоловіка, що намагався дати хабаря поліцейським. Порушник п'яний їхав на автомобілі під час комендантської години. За не притягнення до адміністративної відповідальності він запропонував поліцейським 100 доларів США. Про це повідомили в поліції Харківської області. 21 липня 2023 року екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль, який пересувався під час комендантської години. Під час проходження тесту на стан спʼяніння з погодження громадянина було встановлено, що результат тесту перевищує норму майже у 8 разів. В ході складання адміністративних матеріалів чоловік запропонував поліцейському 100 доларів задля уникнення адміністративної відповідальності. Порушнику повідомлено про підозру у скоєнні злочину.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися