Затримано водійку з ДТП, в якому загинули двоє людей

Слідчі затримали дівчину у порядку КК України

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди з кількома постраждалими в Чугуївському районі Харківщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 19-річну дівчину затримали у порядку статті 208 Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про аварію, що сталася 27 серпня близько 4:45 на автошляху "Харків-Вовчанськ" в смт Старий Салтів. Попередньо встановлено, що 19-річна харків'янка не впоралася з керуванням та допустила перекидання автомобіля Mitsubishi Pajero. Внаслідок аварії загинули на місці двоє пасажирів транспортного засобу - 28-річна жінка та 25-річний чоловік. Водійка отримала численні травми. Її доставили до лікарні. Ще один 21-річний пасажир від госпіталізації відмовився.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про чоловіка, постраждалого в ДТП на проспекті Гагаріна у Харкові. Аварія сталася 26 серпня близько 8:30 на проспекті Гагаріна у Харкові. Тілесні ушкодження отримав пасажир автомобіля. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію харківської обласної поліції.  20-річний водій автомобіля Volkswagen Passat, виїжджаючи з прилеглої території, не надав в перевагу в русі автомобілю Dacia Logan під керуванням 34-річного чоловіка. В результаті чого сталося зіткнення автівок. Тілесні ушкодження отримав 26-річний пасажир Dacia Logan. Поліція встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди. Відкрито кримінальне провадження за фактом ДТП.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися