У Харкові в ДТП постраждав молодий чоловік

Два легковика зіштовхнулися на проспекті Гагаріна

Аварія сталася 26 серпня близько 8:30 на проспекті Гагаріна у Харкові. Тілесні ушкодження отримав пасажир автомобіля. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію харківської обласної поліції. 

20-річний водій автомобіля Volkswagen Passat, виїжджаючи з прилеглої території, не надав в перевагу в русі автомобілю Dacia Logan під керуванням 34-річного чоловіка. В результаті чого сталося зіткнення автівок. Тілесні ушкодження отримав 26-річний пасажир Dacia Logan. Поліція встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ДТП в Індустріальному районі Харкова. На вулиці Сергія Тархова 22-річна жінка-водій автомобіля "ВАЗ 21053" при повороті ліворуч не надала переваги автомобілю "ГАЗ 3302" під керуванням 36-річного водія, який рухався в зустрічному напрямку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. Тілесні ушкодження отримала водійка та 22-річний пасажир легковика. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група. Всі обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ДТП на окружній Харкова, в якій загинула людина. В результаті автопригоди одна людина загинула, ще одна отримала тілесні ушкодження. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. 24 серпня 55-річний водій автомобіля "Sкоdа Остаvіа" на окружній дорозі допустив виїзд на смугу зустрічного руху, де зітштовхнувся з автомобілем "Lexus GX 470" під керуванням 48-річного чоловіка. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автівки "Sкоdа" від отриманих травм помер на місці події, а іншого водія з травмами доставили до медичного закладу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися