У Харкові затримано жінку, що торгувала наркотиками

Жінка збувала метадон на одному з харківських ринків

До поліції надійшла інформація про те, що на ринку на проспекті Перемоги жінка продає наркотик метадон. За даним фактом слідчим було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Поліцейські встановили, що злочин скоювала 34-річна жінка, яка торгувала на цьому ринку. У неї виявлено 17 пачок "метадону" та 46 тисяч гривень. В ході обшуку у будинку жінки також вилучені наркотики. Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження. Попередньо встановлено, що дана схема збуту наркотичних речовин працювала більше ніж пів року. Жінка затримана в порядку статті 208 КПК України. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про оприлюднення поліцією наслідків обстрілів Харківської області. Одна людина загинула, двоє травмовані: слідчі зафіксували наслідки воєнних злочинів окупантів на Харківщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.  У Куп'янську пошкоджені будівлі м'ясокомбінату. Загинув 45-річний охоронець. Пошкоджений багатоквартирний будинок та приватне домоволодіння. Отримав поранення 67-річний чоловік. Дронами ворог вдарив по селу Гур’їв Козачок Богодухівського району. Пошкоджена адмінбудівля. Внаслідок мінометного обстрілу села пошкоджені ангари та господарські споруди фермерського господарства. У селі Чернещина Ізюмського району внаслідок удару керованими авіабомбами пошкоджено будівлі та трактор агропідприємства. У селі Дружелюбівка Ізюмського району поранено 55-річного чоловіка.  На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи та вибухотехніки. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися