Пішли з дому та не повернулися: у Харкові розшукують жінку таі її шестирічного сина

Мати і син пішли з дому та на даний час їх місцеперебування невідоме

У Харкові розшукують жінку та її шестирічного сина, які пішли з дому та не повернулися. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції в Харківській області.

За даними "главку", 29 травня до Московського відділу надійшло повідомлення про те, що вчора, 28 травня, Христина Боднар 1989 року народження разом зі своїм шестирічним сином пішли з дому та на даний час їх місцеперебування невідоме.

Прикмети жінки: на вигляд 30 років, зріст близько 174 см, середньої статури, русяве довге волосся. Була одягнена у коротку шкіряну куртку, чорні штани, світлі кросівки.

Прикмети дитини: на вигляд 6-7 років, зріст приблизно 120 см, повної статури, русяве волосся. Був одягнений у темно-синю куртку з капюшоном, темно-сині джинси, білі кросівки.

Правоохоронці звертаються до усіх, кому відома будь-яка інформація про розшукуваних, з проханням повідомити її за телефонами: (057)738-30-24, 102 або іншим зручним способом.

Раніше портал "Коментарі. Харків" писали, що в середу, 27 травня, детективи НАБУ викрили суддю одного з районних судів міста Харкова одразу після одержання хабара у розмірі 4 тисяч доларів США. Читайте за посиланням.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися