В Індустріальному районі Харкова сталося ДТП: є потерпілі

Поліція вже проводить перевірку та шукає винного

Поліція проводить перевірку за фактом ДТП з потерпілими в Індустріальному районі Харкова. Аварія сталася 31 серпня по вулиці Сергія Грицевця. Попередньо встановлено, що водій ГАЗ 3110 під керуванням 63-річного чоловіка не надав перевагу у русі автомобілю Mercedes-Benz Atego під керуванням 35-річного водія. Про це повідомляється у соцмережах поліції Харківської області.

Внаслідок зіткнення обидві автівки загорілися та повністю знищені. 53-річний пасажир автомобіля Mercedes-Benz та 15-річна пасажирка ГАЗ отримали забої. Слідчими вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про перевертання у Харкові фури з алкоголем. 31 серпня о 09:30 у Харкові на кільцевій дорозі в районі перехрестя вулиць Зубарєва та вул. Грицевця сталась дорожньо-транспортна пригода за участю легковика марки "ГАЗ" та фури "Mercedes", навантаженої лікеро-горілчаною продукцією. Внаслідок ДТП фура перекинулась і загорілась. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС. До місця події направлено 3 оперативні пожежно-рятувальні підрозділи ДСНС. На час їх прибуття у фурі горіла кабіна, напівпричіп та тара, у яку був запакований вантаж. Площа пожежі склала біля 25 кв.м. Силами підрозділів ДСНС вогонь вдалось локалізувати о 09:41, а о 10:35 повністю ліквідувати. Відомо про 2-х постраждалих внаслідок ДТП: 15-річна пасажирка легковика та експедитор вантажного автомобіля.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ДТП з загиблим у Новобаварському районі Харкова. Водій автомобіля “ВАЗ 21099” не впорався з керуванням та з'їхав у дренажний канал. Внаслідок аварії 76-річний чоловік від отриманих травм помер на місці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. Повідомлення про подію по вулиці Станційній надійшло до поліції 30 серпня близько 13:00. Слідчими за фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися