Жорстоке вбивство в Подвірках: горе-мати направили на психіатричну експертизу

Жінка відмовляється підписувати документи і вимагає "Божого суду"

Київський районний суд Харкова направив підозрювану у жорстокому вбивстві доньки на стаціонарну судову експертизу. Про це повідомив прес-секретар прокуратури в Харківській області Дмитро Чубенко.

"Підозрювана відмовилася від участі в засіданні в режимі відеоконференції і забажала особисто бути присутньою у залі засідання. Ніяких свідчень вона не дає, відмовляється підписувати документи, просить судити її Божим судом", - зазначили в прокуратурі.

Зазначається, що експертиза проводитиметься саме в дніпровській лікарні, оскільки вона знаходиться ближче всього до Харкова з усіх закладів такого профілю. Коли саме спрямують підозрювану на експертизу, у прокуратурі не кажуть, відзначаючи, що цим займеться поліція.

"Терміни направлення на експертизу нам не відомі, доставку підозрюваної у медичний заклад здійснюватимуться органами Національної поліції", - пояснили в прокуратурі.

Нагадаємо, 13-річна дівчинка була вбита в ніч на 30 квітня. У скоєнні злочину підозрюється 38-річна Тетяна П'янова, яку вранці виявили на Полтавському шляху в Харкові голою і з пакетом в руках: там була відрізана голова дівчинки. Жінку заарештували на два місяці. Кримінальне провадження було відкрито за статтею 115 КК України ("умисне вбивство").

Раніше портал "Коментарі. Харків" писали, що в середу, 27 травня, детективи НАБУ викрили суддю одного з районних судів міста Харкова одразу після одержання хабара у розмірі 4 тисяч доларів США. Читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися