У Харкові викрили двох крадіїв електрообладнання

Чоловіки крали кабель та обладнання з охороняємих об'єктів

У Харкові оперативники викрили двох чоловіків у скоєнні крадіжок кабелю та електрообладнання з охороняємих об'єктів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У липні до чергової частини поліції в Харківській області надійшла заява від керівництва товариства з обмеженою відповідальністю про те, що невідомі викрали кабель та електрообладнання. Під час проведення оперативних заходів працівники управління карного розшуку поліції Харкова встановили особи громадян які можуть бути причетні до злочину. Ними виявилися двоє харків'ян 50 та 53 років.

31 серпня вночі вони знову таємно проникли на охороняємий об'єкт та викрали кабель. Зловмисників затримали у порядку ст. 208 КПК України безпосередньо після скоєння крадіжки з речовими доказами. Того ж дня їм повідомили про підозру за ч.4 ст. 185 (крадіжка) КК України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про покарання для сімейного дебошира на Харківщині. Сімейний дебошир систематично ображав колишню співмешканку та погрожував їй фізичною розправою у присутності  неповнолітнього сина потерпілої. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківщини. Протягом останнього року 34-річний мешканець Красноградської громади неодноразово притягувався судом до відповідальності за ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Він погрожував насильством, принижував потерпілу та лаявся в її бік. Однак складені адміністративні протоколи та профілактичні бесіди не вплинули на кривдника.  За наявності доказової бази слідчим Красноградського райвідділу поліції за процесуального керівництва районної прокуратури чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ст. 126-1 (домашнє насильство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує максимальне покарання строком до 2 років позбавлення волі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися