Поліцейські знайшли касетні боєприпаси в багажнику автівки в Харкові

Під час обшуку були вилучені дві ракети "Ураган"

Минулої доби, зупинивши на блокпосту в Індустріальному районі Харкова автівку Mitsubishi, поліцейські знайшли в її багажнику дві касетні ракети з нерозірваними наконечниками "Ураган". Про це повідомляють "Харків Times" з посиланням на інформацію начальника ГУ Нацполіції Харківської області Володимира Тимошко.

Також у транспортному засобі були знайдені гільзи та артилерійський снаряд. Усі боєприпаси були вилучені. Як повідомили у прес-службі Нацполіції області, наразі водій не затриманий, проводиться перевірка.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про суд над "перевертнем" в погонах на ХарківщиніХарківською обласною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт щодо 38-річного чоловіка за фактом порушення законів та звичаїв війни, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків"з посиланням на інформацію прокуратури Харківської області.  За даними слідства, 27 липня 2022 року, перебуваючи у Куп‘янську, "начальник окупаційної поліції" та двоє російських військових приїхали до будинку 36-річної місцевої мешканки. Будучи озброєними, вони почали погрожувати жінці у присутності її літніх батьків, вимагаючи віддати позашляховик "Toyota Land Cruiser". Слідству відомо, що автомобіль потерпілої "головний поліцейський Харківщини" використовував в особистих цілях: їздив до кафе та магазинів. Нині обвинувачений перебуває у розшуку. Його судитимуть заочно у Червонозаводському районному суді Харкова.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися