У Харківській області затримали серійного злодія

У даний час фігурант знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання

На Харківщині затримали рецидивіста за вчинення серії майнових злочинів.  Про це повідомили в прес-службі Нацполіції в Харківській області.

За даними поліції, з заявами про крадіжки звернулися жителі селища на Балаклійщині.  Правоохоронці встановили порушника. Ним виявився раніше судимий 31-річний житель селища Андріївка, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

Чоловік зізнався, що з початку лютого він зробив вісім крадіжок і пограбувань на території Андріївки.  В основному він обкрадав будинки, розташовані поблизу свого будинку і в яких довгий час були відсутні господарі.

Частину викраденого зловмисник продав, інші речі вилучено та направлено на експертне дослідження.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2, 3 ст.  185 (крадіжка) та ч. 3 ст.  186 (грабіж) Кримінального кодексу України.  Максимальне покарання відповідно до санкцій статей передбачає до восьми років тюремного ув'язнення.  В даний час громадянин знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

Досудове розслідування триває, встановлюються всі обставини та перевіряється причетність правопорушника до скоєння інших аналогічних злочинів на території району.

Раніше портал "Коментарі. Харків" писали, що в центрі Харкова в річці на Набережній виявили тіло невідомого чоловіка.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua/ru/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися