На Харківщині спіймали вбивцю, що кілька років переховувався від правосуддя

Зловмисник вбив безхатька чотири роки тому

Правоохоронці затримали чоловіка, який кілька років переховувався від правосуддя за скоєння вбивства. Про це повідомили в ГУ Нацполіції Харківської області.

У 2019 році чоловік, будучи п'яним, приїхав зі знайомим до закинутої будівлі в Новобаварському районі Харкова, де мешкав безпритульний. Чоловіки сильно побили безхатька, той помер від отриманих травм.

Було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Після скерування обвинувального акта до суду та закінчення строку домашнього арешту зловмисник почав переховуватися й був оголошений у розшук. Його затримали лише чотири роки потому, у Харкові. Вирішується питання про обрання обвинуваченому запобіжного заходу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про фіксацію слідчими наслідків російських обстрілів Харківщини. На Харківщині слідчі зафіксували наслідки воєнних злочинів окупантів. Ворог наносив удари з артилерії, мінометів та використовуючи авіацію. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.  У селі Чернещина Ізюмського району снаряд влучив неподалік місцевої школи. У селі Шийківка пошкоджений житловий будинок та господарчі споруди. Постраждалих осіб немає. На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи та вибухотехніки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл чотирьох районів Харківської області росіянами. Минулої доби під вогнем російських окупантів перебували населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів області. Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у своїх соцмережах. Зокрема, ворог з артилерії, мінометів та використовуючи авіацію обстрілював Козачу Лопань, Огірцеве, Вовчанські Хутори, Варварівку, Кам'янку та інші населені пункти. По селах Чернещина та Шийківка Ізюмського району росіяни завдали ударів керованими авіабомбами. У Чернещині бомба влучила неподалік місцевої школи. У Шийківці пошкоджено приватний житловий будинок та господарчі споруди. На щастя, без постраждалих. Триває розмінування. Піротехніки ДСНС за добу обстежили більше 4,5 га території та знешкодили 55 вибухонебезпечних предметів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися