Слідчі зафіксували наслідки воєнних злочинів окупантів на Харківщині

Росіяни обстріляли чотири райони Харківської області

На Харківщині слідчі зафіксували наслідки воєнних злочинів окупантів. Ворог наносив удари з артилерії, мінометів та використовуючи авіацію. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У селі Чернещина Ізюмського району снаряд влучив неподалік місцевої школи. У селі Шийківка пошкоджений житловий будинок та господарчі споруди. Постраждалих осіб немає. На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи та вибухотехніки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл чотирьох районів Харківської області росіянами. Минулої доби під вогнем російських окупантів перебували населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів області. Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у своїх соцмережах. Зокрема, ворог з артилерії, мінометів та використовуючи авіацію обстрілював Козачу Лопань, Огірцеве, Вовчанські Хутори, Варварівку, Кам'янку та інші населені пункти. По селах Чернещина та Шийківка Ізюмського району росіяни завдали ударів керованими авіабомбами. У Чернещині бомба влучила неподалік місцевої школи. У Шийківці пошкоджено приватний житловий будинок та господарчі споруди. На щастя, без постраждалих. Триває розмінування. Піротехніки ДСНС за добу обстежили більше 4,5 га території та знешкодили 55 вибухонебезпечних предметів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріли росіянами Харківщини за минулу добу. Російські окупанти протягом минулої доби з артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілювали цивільне населення Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів. Про це у своїх соцмережах повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. Внаслідок обстрілу села Вовчанські Хутори Чугуївського району пошкоджено приватний житловий будинок, загинув 60-річний чоловік. У Вовчанську внаслідок артилерійського обстрілу зазнала поранення 73-річна жінка. Госпіталізована в стані середньої тяжкості. У селі Сенькове Куп'янського району через ворожі обстріли горіла трава та чагарники. У селі Глушківка Куп'янського району сталася лісова пожежа на площі 2,5 га. Також лісова пожежа внаслідок обстрілів сталася у селі Шийківка Ізюмського району. Також триває робота по розмінуванню. Піротехніки ДСНС за добу обстежили більше 5,6 га території та знешкодили 68 вибухонебезпечних предметів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися