Харківські поліцейські врятували дитину, зачинену у квартирі

Дівчинка просиділа у замкненому приміщенні понад добу

Понад добу дитина пробула одна в зачиненій квартирі. Поліцейські продовжують розшук батьків дівчинки. Цю інформацію у своїх соумережах опублікувала патрульна поліція Харківської області. 

Ця жахлива подія трапилась в Холодногірському районі міста Харкова. Патрульні прибули на виклик про те, що вже майже добу заявницю затоплюють з квартири зверху. Також вона повідомила, що увесь цей час з-за дверей помешкання доносився дитячий плач. 

Спроби достукатися до власників були марними, тому поліцейські відразу викликали рятувальників та бригаду медиків, оскільки дитина могла бути в небезпеці. Зайшовши до квартири, поліцейські побачили там малу дівчинку. Дитина постійно плакала, вона була дуже налякана та розгублена. В квартирі панував повний безлад та антисанітарні умови.

Медики ушпиталили маленьку, аби впевнитись, що її життю та здоровʼю нічого не загрожує. На місце прибула слідчо-оперативна група та інспектори ювенальної превенції, які надалі розшукають батьків дитини. Надалі цією справою займуться слідчі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про вбивцю, якого впіймала поліція Харківської області. Правоохоронці затримали чоловіка, який кілька років переховувався від правосуддя за скоєння вбивства. Про це повідомили в ГУ Нацполіції Харківської області. У 2019 році чоловік, будучи п'яним, приїхав зі знайомим до закинутої будівлі в Новобаварському районі Харкова, де мешкав безпритульний. Чоловіки сильно побили безхатька, той помер від отриманих травм. Було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Після скерування обвинувального акта до суду та закінчення строку домашнього арешту зловмисник почав переховуватися й був оголошений у розшук. Його затримали лише чотири роки потому, у Харкові. Вирішується питання про обрання обвинуваченому запобіжного заходу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися