На Харківщині сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Внаслідок аварії травми отримали 6 осіб

У неділю, 3 вересня, о 19:20 на автошляху “Мерефа-Лозова-Павлоград” неподалік села Борки сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися автомобілі Skoda Octavia під керуванням 52-річної жінки-водія та ЗАЗ Sens під керуванням 32-річного чоловіка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У результаті аварії водійка машини Skoda та 53-річний пасажир отримали тілесні ушкодження, 54-річний пасажир загинув на місці. Водій іншого авто, 29-річна жінка, 7-річний хлопець та дворічна дівчинка отримали травми. Постраждалих доставили до харківської лікарні.

“Слідчими за фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, - уточнили у поліції Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що минулої доби до поліції через операторів “102” звернулися 1140 мешканців Харківщини. Особовий склад ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставив для перевірки 70 осіб. Також правоохоронці спільно з військовослужбовцями на блокпостах перевірили понад 1600 транспортних засобів. Мета перевірок - недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин.

Детальніше про ситуацію в Харкові та області читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися