У Харківській області затримали 70 осіб: що відбувається

Під час перевірки у чоловіка в метро виявили набої до автомата Калашникова

Минулої доби до поліції через операторів “102” звернулися 1140 мешканців Харківщини.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Особовий склад ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставив для перевірки 70 осіб.

Також правоохоронці спільно з військовослужбовцями на блокпостах перевірили понад 1600 транспортних засобів. Мета перевірок - недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин.

У метрополітені на станції метро “Холодна гора” працівники відділу поліції виявили у 40-річного чоловіка 120 набоїв до автомата Калашникова. У поліції повідомили, що проводяться першочергові слідчі дії.

Також за добу правоохоронці склали 10 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: 

  • 3 - за керування автомобілями у стані сп’яніння,

  • 3 – за керування автомобілями без відповідних документів,

  • 4 – за перевищення швидкості.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителям Харківщини нагадали, яку загрозу несе спалювання листя, сухої рослинності та гілля. Такий спосіб утилізації рослинного сміття несе чимало загроз. 

До того ж спалювання сухої рослинності та іншого побутового сміття є прямим порушенням чинного законодавства, за яке передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

Яка саме відповідальність передбачена за порушення заборони, читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися