У Харкові чоловік ледь не вистрибнув з вікна восьмого поверху: подробиці

Правоохоронцю в останній момент вдалося врятувати чоловіка від самогубства

У Харкові патрульні завадили чоловіку вкоротити собі віку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області. 

Днями інспектори отримали виклик про те, що на вулиці Олега Громадського на 8 поверсі чоловік стоїть біля відкритого вікна та погрожує вкоротити собі віку.

Патрульні Максим Мішуков та Євгеній Татаренко піднялися до квартири, двері в оселю їм відчинив хлопець. Він пояснив, що його дядько поводить себе агресивно та погрожує стрибнути з вікна.

Коли інспектори зайшли, то побачили, що на балконі у вікні стоїть чоловік та от-от має скоїти самогубство. Максиму Мішукову вдалось в останній момент ухопити його за руку та затягти у безпечне місце. Потім чоловіка передали лікарям.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у неділю, 3 вересня, о 19:20 на автошляху “Мерефа-Лозова-Павлоград” неподалік села Борки сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися автомобілі Skoda Octavia під керуванням 52-річної жінки-водія та ЗАЗ Sens під керуванням 32-річного чоловіка. 

У результаті аварії водійка машини Skoda та 53-річний пасажир отримали тілесні ушкодження, 54-річний пасажир загинув на місці. Водій іншого авто, 29-річна жінка, 7-річний хлопець та дворічна дівчинка отримали травми. Постраждалих доставили до харківської лікарні.

За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися