Стрільба у центрі Харкова: що буде чоловіку

Взято під варту чоловіка, який влаштував стрілянину у центрі Харкова

За процесуального керівництва Київської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру раніше судимому 26-річному чоловіку за фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням спеціально пристосованого предмета для нанесення тілесних ушкоджень (ч. 4 ст. 296 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Досудовим розслідуванням встановлено, що вдень 8 серпня 2023 року підозрюваний, перебуваючи на вул. Куликівській у Харкові, відкрив стрілянину з пістолета.

Чоловік стріляв по елітному автомобілю, в той час як з нього виходило подружжя. Чоловік та жінка швидко зреагували та сховались в автівці.

Транспортний засіб зазнав пошкоджень.

Після цього зловмисник втік з місця злочину, проте у подальшому був викритий правоохоронцями.

5 вересня слідчим суддею Київського районного суду м. Харкова задоволено клопотання сторони обвинувачення. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 3 листопада 2023 року включно.

Досудове розслідування проводить СВ Харківського районного управління поліції №1 ГУНП в Харківській області.

стрілянина у центрі Харкова

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області під загрозою робота місцевого самоврядування

Для роботи в місцевій адміністрації відкрито більше десятка вакансій.

Для відновлення роботи органів місцевого самоврядування Куп’янської міської ради Куп’янській міській військовій адміністрації потрібні спеціалісти на вакантні посади у структурні підрозділи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп’янської МВА. До яких структурних підрозділів запрошують на роботу спеціалістів – читайте за посиланням.

У Харкові з’явилася продукція нового врожаю: що з цінами

На ринках та в магазинах Харкова з’являється сільськогосподарська продукція нового врожаю. Харків’яни можуть зробити запаси овочів та фруктів тривалого зберігання на осінньо-зимовий період. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку.

Проаналізовано ціни на деякі овочі у чотирьох мережах харківських супермаркетів та на дев’яти ринках.

Придбати овочі за оптовими цінами можна на спеціалізованих майданчиках. Зокрема, для зручності покупців та бізнесу на території Кінного ринку створено окремий майданчик сільськогосподарських продуктів. Тут ціни на овочі нижче ніж на ринках у середньому на 15-20 %.

Дізнатися ціни можна за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися