У Харкові з’явилася продукція нового врожаю: що з цінами

Овочі та фрукти нового врожаю вже можна купити в магазинах та на ринках Харкова

На ринках та в магазинах Харкова з’являється сільськогосподарська продукція нового врожаю. Харків’яни можуть зробити запаси овочів та фруктів тривалого зберігання на осінньо-зимовий період. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку.

Проаналізовано ціни на деякі овочі у чотирьох мережах харківських супермаркетів та на дев’яти ринках. У супермаркетах роздрібні ціни в середньому становлять: на картоплю - 12 грн/кг, цибулю - 12,9 грн/кг, моркву - 11,3 грн/кг, буряк - 10,6 грн/кг, капусту білокачанну - 9,9 грн/кг. На ринках картопля нового врожаю коштує в середньому 13 грн/кг, цибуля - 15,4 грн/кг, морква - 15,8 грн/кг, буряк - 16,1 грн/кг, капуста - 12,6 грн/кг.

Придбати овочі за оптовими цінами можна на спеціалізованих майданчиках. Зокрема, для зручності покупців та бізнесу на території Кінного ринку створено окремий майданчик сільськогосподарських продуктів. Тут ціни на овочі нижче ніж на ринках у середньому на 15-20 %.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові чоловік отримав свій перший паспорт у 59 років

Міграційники Холодногірського відділу ГУ ДМС у Харківській області допомогли оформити паспорт  громадянина України вперше у 59 років. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку міграційної служби України.

До Холодногірського відділу звернулись волонтери ГО "Спільна справа для людей" за допомогою для пана Михайла. Що заважало чоловікові оформити документи, та чи допомогли йому – читайте за посиланням.

У Харківській області терміново закликають евакуюватися

Мешканців Куп'янської громади, особливо, вразливих категорій громадян: жінок з дітьми, літніх, хворих і мало мобільних просять евакуюватися. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп’янської МВА.

З урахуванням складної безпекової ситуації та збільшенням кількості обстрілів російськими терористичними військами по території Куп'янської громади, жителям пропонують евакуюватися до більш безпечного місця.

Куди евакуюють людей та чи є змога надати їм житло та допомогу – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися