У Харкові біля будинку напали на літню жінку: подробиці (ФОТО)

Нападника оперативно затримали

У Харкові поліцейські оперативно затримали чоловіка, який напав на літню жінку біля будинку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що харків’янка вийшла з під’їзду, щоб викинути сміття, до неї підбіг невідомий та зірвав з вуха літньої жінки золоту сережку. 83-річна постраждала надала детальний опис порушника.

Під час проведення першочергових оперативних заходів поліцейські виявили чоловіка, схожого на зловмисника. Крадієм виявився 37-річний місцевий мешканець. Він неодноразово судимий за скоєння аналогічних злочинів.

“Зловмисника оперативно затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Перевіряється причетність підозрюваного до скоєння інших злочинів на території Харкова та області”, - уточнили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області викрили шахрая - він ошукав двох мешканок регіону на суму понад 230 тис. грн. Слідчі повідомили про підозру чоловіку, який ошукав двох літніх жінок на 238 тисяч гривень. У поліції розповіли, що зловмисник діяв за шахрайською схемою “Ваш родич у біді”. Під приводом “розв'язання питання” для уникнення кримінальної відповідальності за скоєння ДТП чоловік виманив у постраждалих 238 тисяч гривень. Жертвами зловмисника стали 82 та 83-річні мешканки міста Первомайський Лозівського району. 

Детальніше про правопорушення читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися