У Харкові затримали німецького наркодилера

Поліцейські затримали у Харкові громадянина Німеччини, який перебував у міжнародному розшуку

Зловмисника розшукували компетентні органи ФРН за злочини у сфері незаконного обігу наркотиків у великих розмірах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

У період з вересня 2018 року по лютий 2020 року обвинувачений працював так званим водієм-кур’єром групи наркоторговців. В одному з міст Німеччини він отримував готівку від різних членів угруповання і відвозив їх на машині до іншого міста, де невідомі кожного разу передавали йому щонайменше 500 грамів кокаїну та близько 5 кілограмів марихуани. Надалі, згідно з попередньо отриманими інструкціями, фігурант розвозив отримані наркотичні засоби за вказаними адресами.

Працівники поліції встановили, що у червні поточного року 26-річний громадянин Німеччини, використовуючи паспорт громадянина ФРН для виїзду за кордон, через пункт пропуску "Маяки-Удобне" пішки прибув на територію України.

6 вересня співробітники Департаменту карного розшуку, управління карного розшуку ГУНП в Харківській області за силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення ГУНП в Харківській області встановили місцезнаходження розшукуваного та затримали його у Харкові.

Вирішується питання щодо подальшої екстрадиції затриманого до Федеративної Республіки Німеччини. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові та області вже майже десять тисяч людей працюють в "Армії відновлення"

На Харківщині на роботу в "Армії відновлення" видано 9927 направлень та профінансовано 65 млн грн громадянам, які долучились до проєкту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної служби зайнятості. Так, до суспільно корисних робіт залучені особи з 52 громад регіону. Чим займається "Армія відновлення" та як до неї долучитися – читайте за посиланням.

Що зараз з левенятами в Екопарку Харкова (ВІДЕО)

Традиційний бебі-бум цього року стався далеко від Фельдман Екопарк – у тих місцях, куди тимчасово вивезли тварин з Харкова. Проте вони поступово переїжджають, і до Екопарку повертається життя.

"Жахливі спогади 2022 року потроху йдуть у минуле. Бебі-бум для наших левів, тигрів та інших котячих тоді закінчився загибеллю малюків, а Екопарк минулої осені був моторошним видовищем з масовими руйнуваннями, снарядами, що не розірвалися, і протиприродною тишею. Ми цього ніколи не забудемо й не пробачимо, але дивимось лише вперед", – зазначили в Екопарку.

Як зараз себе почувають левенята та чого чекають – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися