Що зараз з левенятами в Екопарку Харкова (ВІДЕО)

Малюки левів готуються зустрічати гостей у Харкові.

Левенята у Фельдман Екопарку в Харкові вже цілком обжилися вдома. Вони здорові, веселі, грайливі та готуються зустрічати гостей традиційного Балу хризантем. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Фельдман Екопарк.

Традиційний бебі-бум цього року стався далеко від Фельдман Екопарк – у тих місцях, куди тимчасово вивезли тварин з Харкова. Проте вони поступово переїжджають, і до Екопарку повертається життя.

"Жахливі спогади 2022 року потроху йдуть у минуле. Бебі-бум для наших левів, тигрів та інших котячих тоді закінчився загибеллю малюків, а Екопарк минулої осені був моторошним видовищем з масовими руйнуваннями, снарядами, що не розірвалися, і протиприродною тишею. Ми цього ніколи не забудемо й не пробачимо, але дивимось лише вперед. І повернення звичної метушні малюків – як нагорода за всі зусилля, які наша команда та її численні друзі вклали у відродження Фельдман Екопарк. Далі буде більше!" – зазначили в Екопарку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області під загрозою робота місцевого самоврядування

Для роботи в місцевій адміністрації відкрито більше десятка вакансій.

Для відновлення роботи органів місцевого самоврядування Куп’янської міської ради Куп’янській міській військовій адміністрації потрібні спеціалісти на вакантні посади у структурні підрозділи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп’янської МВА. До яких структурних підрозділів запрошують на роботу спеціалістів – читайте за посиланням.

У Харкові з’явилася продукція нового врожаю: що з цінами

На ринках та в магазинах Харкова з’являється сільськогосподарська продукція нового врожаю. Харків’яни можуть зробити запаси овочів та фруктів тривалого зберігання на осінньо-зимовий період. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку.

Проаналізовано ціни на деякі овочі у чотирьох мережах харківських супермаркетів та на дев’яти ринках.

Придбати овочі за оптовими цінами можна на спеціалізованих майданчиках. Зокрема, для зручності покупців та бізнесу на території Кінного ринку створено окремий майданчик сільськогосподарських продуктів. Тут ціни на овочі нижче ніж на ринках у середньому на 15-20 %.

Дізнатися ціни можна за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися