У Харкові на Клочківській напали на жінку

Патрульні затримали чоловіка, ймовірно, причетного до грабежу

Вчора ввечері, під час патрулювання Шевченківського району міста, патрульні отримали виклик про грабіж. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Заявник повідомив, що незнайомий чоловік на вулиці Клочківській наніс жінці тілесні ушкодження та відкритим шляхом заволодів грошовими коштами, після чого побіг з місця події в невідомому напрямку.

Під час відпрацювання виклику патрульні помітили та затримали чоловіка який підпадав під орієнтування.

Для з'ясування всіх обставин події та проведення відповідних слідчих дій патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові та області вже майже десять тисяч людей працюють в "Армії відновлення"

На Харківщині на роботу в "Армії відновлення" видано 9927 направлень та профінансовано 65 млн грн громадянам, які долучились до проєкту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної служби зайнятості. Так, до суспільно корисних робіт залучені особи з 52 громад регіону. Чим займається "Армія відновлення" та як до неї долучитися – читайте за посиланням.

Що зараз з левенятами в Екопарку Харкова (ВІДЕО)

Традиційний бебі-бум цього року стався далеко від Фельдман Екопарк – у тих місцях, куди тимчасово вивезли тварин з Харкова. Проте вони поступово переїжджають, і до Екопарку повертається життя.

"Жахливі спогади 2022 року потроху йдуть у минуле. Бебі-бум для наших левів, тигрів та інших котячих тоді закінчився загибеллю малюків, а Екопарк минулої осені був моторошним видовищем з масовими руйнуваннями, снарядами, що не розірвалися, і протиприродною тишею. Ми цього ніколи не забудемо й не пробачимо, але дивимось лише вперед", – зазначили в Екопарку.

Як зараз себе почувають левенята та чого чекають – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися