У Харківській області перевіряють магазини та вилучають товар: подробиці

Правоохоронці вилучили близько 1500 пачок цигарок

У Барвінківській територіальній громаді Харківської області поліцейські вилучили близько півтори тисячі пачок цигарок без марок акцизного збору на суму 70 тис. грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Виявили та припинили нелегальну торгівлю підакцизними товарами співробітники відділення поліції №1 Ізюмського районного управління поліції.

Перевірку торгового закладу у Барвінківській територіальній громаді правоохоронці провели 5 серпня. Вони вилучили близько 1500 пачок цигарок, що продавалися без марок акцизного збору. 

"Щодо продавця правоохоронці склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Зібрані матеріали направлені до суду",- повідомили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поблизу навчальних закладів освіти поліцейські провели обстеження ділянок вулично-дорожньої мережі. Профілактичні заходи провели у місті Харкові та Харківській області з 19 по 28 серпня. Мета перевірок - виявлення недоліків в організації дорожнього руху та його безпеки. Територіальні підрозділи поліції перевірили протягом 10 днів 243 ділянки вулично-дорожньої мережі поблизу закладів освіти.

Детальніше про ситуацію в Харкові та області читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися