У Харкові та області провели перевірки поблизу навчальних закладів: що сталося (ФОТО)

Перевірки проводили з 19 по 28 серпня

Поблизу навчальних закладів освіти поліцейські провели обстеження ділянок вулично-дорожньої мережі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Профілактичні заходи провели у місті Харкові та Харківській області з 19 по 28 серпня. Мета перевірок - виявлення недоліків в організації дорожнього руху та його безпеки.

Територіальні підрозділи поліції перевірили протягом 10 днів 243 ділянки вулично-дорожньої мережі поблизу закладів освіти.

“За виявленими недоліками направлено 62 листи до балансоутримувачів відповідних ділянок з метою усунення недоліків та 41 лист до Управління патрульної поліції в Харківській області ДПП НПУ для прийняття подальшого рішення відповідно до вимог чинного законодавства”, - уточнили в поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Кабмін затвердив вимоги до облаштування місць тимчасового мешкання внутрішньо переміщених осіб. Уряд ухвалив відповідну постанову про затвердження Порядку функціонування місць тимчасового проживання ВПО 1 вересня. Документ вперше затверджує механізм утворення й обліку таких місць, а також встановлює мінімальні вимоги для життєзабезпечення переселенців.

Відповідно до документа, приміщення загального користування та з облаштованими ліжко-місцями мають бути розділені. Урядовці встановили вимоги до температурного режиму, мінімальної площі для одного ліжко-місця, обладнання кухнями, душовими/туалетними кімнатами, пральними машинами й іншим. 

Коли та як перевірятимуть місця тимчасового проживання ВПО, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися