На Харківщині порушують заборону, пов'язану з військовослужбовцями

У громаді вирішили оштрафувати продавчиню

Попри законодавчу заборону у Близнюківській громаді продовжують продавати алкоголь військовослужбовцям. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію громади.

На останньому засіданні адміністративної комісії селищної ради знову винесли постанову про накладення штрафу у розмірі 6800 гривень на одну з продавчинь сільського магазину громади. 

Також вдруге за рік адміністративна комісія винесла постанову про накладення адміністративного стягнення у вигляді попередження.

Жителька Близнюків порушила правила утримання собак, а саме - вигул в невідведених місцях та не забезпечила безпеку оточуючих в порушення вимог ст. 9 ЗУ “Про захист тварин від жорстокого поводження”, чим вчинила правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 154 КУпАП.

“Остання ситуація була жваво обговорювана у соціальних мережах. Сподіваємося, що всі учасники цього конфлікту зважать на рішення адміністративної комісії та зроблять все, щоб унеможливити повторення ситуації в майбутньому”, - повідомили у громаді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Барвінківській територіальній громаді Харківської області поліцейські вилучили близько півтори тисячі пачок цигарок без марок акцизного збору на суму 70 тис. грн. 

Виявили та припинили нелегальну торгівлю підакцизними товарами співробітники відділення поліції №1 Ізюмського районного управління поліції. Перевірку торгового закладу у Барвінківській територіальній громаді правоохоронці провели 5 серпня. Вони вилучили близько 1500 пачок цигарок, що продавалися без марок акцизного збору. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися