Біля кордону Харківщини з росією стався вибух: подробиці

Вибухонебезпечні боєприпаси, залишені окупантами на нашій землі, продовжують завдавати шкоди людям і техніці

8 вересня на Харківщині майже одночасно сталося 2 випадки підриву цивільних на залишених окупантами вибухонебезпечних пристроях. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Близько 11:50 у полі біля с. Андріївка Ізюмського району на невідомій вибухівці підірвався комбайн "Claas Lexion 580". В цьому випадку обійшлось без постраждалих.

Проте в іншому, котрий стався об 11:00 у с. Рубіжне Вовчанської громади, 45-річний чоловік отримав поранення ноги. Він натрапив на протипіхотну міну ПФМ-1 "Пелюстка". Наразі постраждалий госпіталізований, його стан стабільний.

"Звертаємось до всіх з проханням бути максимально обережними та завжди пам’ятати про високу мінну небезпеку. Нехтування правилами безпеки може призвести до непоправних наслідків. Не рухайтесь невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією.

У разі виявлення підозрілого предмета повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами "101", "102" або "112"", – закликають рятувальники.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові та області вже майже десять тисяч людей працюють в "Армії відновлення"

На Харківщині на роботу в "Армії відновлення" видано 9927 направлень та профінансовано 65 млн грн громадянам, які долучились до проєкту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної служби зайнятості. Так, до суспільно корисних робіт залучені особи з 52 громад регіону. Чим займається "Армія відновлення" та як до неї долучитися – читайте за посиланням.

У дворі Харкова стався скандал: подробиці

Мешканці Харкова, що проживають по вул. Валентинівській, 22-а, звернулися до Державної екологічної інспекції у Харківській області в серпні через те, що в їхньому дворі було пошкоджено дерева, а саме – спиляні гілки.

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відомства. Під час обстеження державними інспекторами з охорони довкілля було встановлено факт пошкодження громадянином трьох дерев до ступеня припинення росту.

Що було винному – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися