Стало відомо, що знайшли на одному з блокпостів у Харківській області

У Харкові та області виявили наркотичні речовини та зброю

Минулої доби на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 4100 транспортних засобів. Мета перевірок - недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

На блокпосту у Харківській області правоохоронці викрили двох водіїв, які перевозили заборонені предмети. В одному з автомобілів виявили понад 120 патронів, гранати, запали, корпус бойової ракети до РСЗВ. Інший водій в салоні транспортного засобу перевозив понад 120 патронів. Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Також за добу у ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили 3 громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини. 

За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів правоохоронці доставили для перевірки 5 осіб.

А у Лозівському районі правоохоронці склали адміністративний протокол щодо водія за керування автомобілем у стані сп’яніння.Загалом протягом доби поліція забезпечила оперативне реагування на 921 повідомлення, що надійшло упродовж доби від мешканців Харківщини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що найбільші масштаби забруднення ВНП ідентифіковані в Харківській, Херсонській та Миколаївській областях. У цих областях запроваджені новітні методи очищення територій з використанням дронів, машин механізованого розмінування і звичайно саперів із засобами пошуку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися