У Харківському районі шукають худорляву дівчину-підлітка у чорній куртці

Мова йде про 15-річну мешканку Малої Рогані

У Харківському районі пропала 15-річна дівчина. Софія Єрохіна була востаннє помічена 9 вересня у селі Вільхівка, неподалік від рідної Малої Рогані. Дівчина пішла з дому і не повернулась. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на пошуково-рятувальний загін "Мілена".

Особливі прикмети дівчини: зріст 165 см, худорлява статура, світле довге волосся. Вона була одягнена у чорну куртку, сірі штани, та білі кросівки. Волонтери просять за наявності будь-якої інформації телефонувати за номерами +38-068-777-0-112 або 102.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про знайдення поліцією зниклого безвісти хлопчика в Лозовій. Повідомлення про зникнення 8-річного хлопчика надійшло до лозівського відділення поліції 30 серпня близько 22:00 від матері. Жінка повідомила правоохоронцям про те, що о 12:00 син гуляв на вулиці, а потім зник. Про це повідомила поліція Харківської області у своїх соцмережах. Поліцейські обійшли знайомих родини і друзів хлопчика. Близько 23:25 його знайшли у товариша. З батьками та дитиною провели профілактичну бесіду щодо недопущення таких випадків у майбутньому.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про знайдення поліцією зниклого безвісти підлітка на Харківщині. 26 серпня до відділу поліції № 2 Чугуївського РУП звернулась місцева мешканка. Вона повідомила, що її 12-річний син після сварки пішов з дому та не повернувся. Про це повідомляють у поліції Харківської області. Впродовж пів години правоохоронці встановили місцезнаходження дитини. Хлопчик перебував у друзів.Дитину повернули матері. Поліцейські провели з жінкою та хлопцем профілактичну бесіду щодо недопущення подібних випадків у майбутньому.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися