Що сталося на вулиці 23 серпня в Харкові: подробиці

Пасажир таксі навмисно пошкодив автомобіль та погрожував правоохоронцям

У суботу, 9 вересня, близько 22-ї години, патрульні отримали повідомлення про конфлікт у Харкові на вулиці 23 серпня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліцію Харківської області. 

Заявник повідомив, що йому погрожував пасажир таксі, який навмисно пошкодив його автомобіль. Прибувши на місце, патрульні виявили учасників конфлікту. Громадянин, на якого вказав заявник, мав ознаки сп'яніння, поводився агресивно, вживав нецензурну лайку та образливо чіплявся до оточуючих. На зауваження патрульних чоловік не реагував, а також погрожував працівникам поліції.

На законну вимогу правоохоронців не припинив вчиняти правопорушення та відмовився надавати документи, які посвідчують особу.

“Оскільки чоловік продовжував правопорушення та не виконував законних вимог правоохоронців, інспектори доставили громадянина до управління поліції”, - розповіли у поліції.

Перебуваючи в управлінні поліції, чоловік продовжував погрожувати поліцейським та всіляко чинити опір під час виконання ними своїх службових обовʼязків. У зв’язку з цим було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків) ККУ. Надалі оцінку діям чоловіка нададуть слідчі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що минулої доби на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 4100 транспортних засобів. Мета перевірок - недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин. 

На блокпосту в Харківській області правоохоронці викрили двох водіїв, які перевозили заборонені предмети. В одному з автомобілів виявили понад 120 патронів, гранати, запали, корпус бойової ракети до РСЗВ. Інший водій в салоні транспортного засобу перевозив понад 120 патронів. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися