У Харкові затримано чоловіка, що перевозив наркотики

Після вилучення у нього забороненої речовини, водій пропонував поліцейським хабаря

Патрульні затримали чоловіка з, ймовірно, наркотичною речовиною, який пропонував хабаря поліцейським за непритягнення його до законної відповідальності. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області. 

Сьогодні вдень, під час патрулювання Салтівського району міста патрульні зупинили автомобіль Daewoo за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування водій помітно нервував та поводився підозріло. Згодом стала відома причина такої поведінки: чоловік зізнався, що має із собою поліетиленовий пакет з канабісом.

Керманич почав прохати поліцейських не документувати правопорушення та відпустити його за хабар у сумі 10 000 гривень. На неодноразові попередження про кримінальну відповідальність за пропозицію хабаря громадянин не реагував. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Надалі обставини встановлять слідчі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про затримання дебошира на ХарківщиніСлідчі відкрили кримінальне провадження за фактом невиконання чоловіком законних вимог патрульних поліцейських під час виконання службових обов’язків. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 8 вересня близько 22:00 до поліцейського відділку надійшло повідомлення про конфлікт громадян. Першим за адресою прибув екіпаж патрульної поліції. На місці 41-річний учасник конфлікту поводив себе агресивно, виражався нецензурною лексикою та не виконував законні вимоги поліцейських. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися