На Харківщині на ворожій міні підірвався комбайн: є поранений

В Ізюмському районі Харківської області водій комбайна отримав незначні поранення

10 вересня близько 10:30 на Харківщині стався ще один випадок підриву сільськогосподарської техніки на залишених окупантами вибухонебезпечних пристроях. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

Під час роботи у полі біля села Андріївка Ізюмського району на ворожій міні підірвався комбайн "Claas". За попередньою інформацією комбайнер отримав легкі поранення від уламків скла і відмовився від госпіталізації. Для обстеження прилеглої до місця вибуху території залучено піротехнічний розрахунок ДСНС. Завдяки їм вдалось евакуювати з поля дві одиниці іншої сільськогосподарської техніки без втрат.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про знешкодження гранати Ф-1 у Чугуївському районі. На території Чугуївського району Харківської області сапери з Кропивницького знайшли гранату Ф-1 у зведеному стані. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з  посиланням на видання "Слобідський край".  8 вересня два розрахунки саперів із міста Кропивницький працювали на лініях електропередач у Чугуївському районі. Лише за 20 хвилин роботи у високій траві сапери виявили гранату Ф-1 у зведеному стані. Вибухонебезпечний предмет було знешкоджено на місці. Сапери з Кіровоградщини працюють у Харківській області з 17 серпня. "Розміновуємо об’єкти критичної інфраструктури виконуємо заявки від місцевого населення. Знайдені ВНП сортуємо або знешкоджуємо. Так, з 17 серпня ми обстежили 17 гектарів ЛЕП та виявили понад 100 вибухонебезпечних предметів. Близько 60 ВНП було знищено, інші – вивезені на сортувальний майданчик", – розповів заступник начальника частини піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Кіровоградській області, підполковник служби цивільного захисту Володимир Окаєвич.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися