У Чугуївському районі на Харківщині сапери знешкодили гранату

Граната Ф-1 була закладена на лінії електропередач

На території Чугуївського району Харківської області сапери з Кропивницького знайшли гранату Ф-1 у зведеному стані. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з  посиланням на видання "Слобідський край". 

8 вересня два розрахунки саперів із міста Кропивницький працювали на лініях електропередач у Чугуївському районі. Лише за 20 хвилин роботи у високій траві сапери виявили гранату Ф-1 у зведеному стані. Вибухонебезпечний предмет було знешкоджено на місці.

Сапери з Кіровоградщини працюють у Харківській області з 17 серпня.

"Розміновуємо об’єкти критичної інфраструктури виконуємо заявки від місцевого населення. Знайдені ВНП сортуємо або знешкоджуємо. Так, з 17 серпня ми обстежили 17 гектарів ЛЕП та виявили понад 100 вибухонебезпечних предметів. Близько 60 ВНП було знищено, інші – вивезені на сортувальний майданчик", – розповів заступник начальника частини піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Кіровоградській області, підполковник служби цивільного захисту Володимир Окаєвич.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про завдання окупантами ударів по Дворічанській громаді Куп'янського району. РФ завдала авіаударів в районах Бологівки та Петропавлівки на Харківщині. Про ці удари повідомили у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ. "На Куп’янському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Петропавлівки Харківської області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 15 населених пунктів, серед яких Красне Перше, Кам’янка, Фиголівка, Дворічна, Кучерівка, Табаївка Харківської області.", - повідомили у зведенні Генерального штабу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися