У Харкові сталася ДТП: є постраждалі (ФОТО)

Легковий автомобіль зіштовхнувся з тролейбусом

У Салтівському районі Харкова сталася ДТП - поліція відкрила кримінальне провадження за фактом аварії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Аварія сталася 10 вересня близько 20:35 в районі перехрестя проспекту Ювілейного та проспекту Льва Ландау. У поліції розповіли, що при повороті водій ВАЗ 2101 зіштовхнувся з тролейбусом, який стояв на червоний сигнал світлофора. У громадському транспорті пасажирів не було.

Внаслідок ДТП 54-річний водій легковика отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні. 

“За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, - уточнили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у неділю, 3 вересня, о 19:20 на автошляху “Мерефа-Лозова-Павлоград” неподалік села Борки сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися автомобілі Skoda Octavia під керуванням 52-річної жінки-водія та ЗАЗ Sens під керуванням 32-річного чоловіка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.  У результаті аварії водійка машини Skoda та 53-річний пасажир отримали тілесні ушкодження, 54-річний пасажир загинув на місці. Водій іншого авто, 29-річна жінка, 7-річний хлопець та дворічна дівчинка отримали травми. Постраждалих доставили до харківської лікарні.

Детальніше про аварію читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися