Окупанти обстріляли Куп'янський район Харківщини з артилерії

Рятувальники загасили пожежу, виниклу внаслідок артудару по селу Кутьківка

Вранці 11 вересня, ворог завдав артилерійського удару по селу Кутьківка Куп’янського району. Сталася пожежа у приватному домоволодінні. Горіла господарча споруда та сінник на загальній площі 100 кв.м. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

З вогнем боролись сім рятувальників 44-ї ДПРЧ у складі першого оперативного відділення. Пожежу було ліквідовано о 9:15. Жертв та постраждалих немає.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про пожежі, що виникли за минулу добу на Харківщині. Протягом минулої доби в Харківській області виникло кілька пожеж. Причиною деяких займань стали ворожі обстріли. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.  Було зафіксовано 2 пожежі, спричиненні ворожими обстрілами. О 09:54 вогнеборці вирушили на ліквідацію першої з них. Вона виникла після потужного артилерійського удару по селу Велика Шапківка Куп’янського району. На його околиці сталася пожежа у природних екосистемах. Внаслідок ворожої атаки горів сухостій на відкритій місцевості на площі 1000 кв.м. О 21:40 рятувальники тієї ж частини виїхали на пожежу, яка виникла внаслідок чергового обстрілу Куп’янська. Цього разу горів простінок житлового будинку та трава коло нього на площі 5 кв.м. Вогонь відразу кинулись гасити місцеві мешканці і на момент прибуття вогнеборців встигли загасити його. Бійці ДСНС перевірили місце пожежі, щоб унеможливити повторне загоряння, і обстежити домоволодіння на предмет будь-яких інших осередків горіння. На одній з пожеж, яка не пов’язана з військовими діями, рятувальники виявили тіло загиблого 84-річного власника палаючої оселі. Подія трапилась о 10:00 у приватному житловому будинку за адресою: Харківський район, селище Бабаї, вул. Корольова, 9. Горіли домашні речі та меблі на площі 10 кв.м. Вогонь локалізований о 10:31 та ліквідований об 11:56 силами харківських та луганських вогнеборців. “Також піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 78 одиниць вибухонебезпечних предметів”, - повідомили рятувальники.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися