По дорозі до Харкова чоловіка висадили з автобусу: що він накоїв

Прикордонники виявили чоловіка, який підозрюється у скоєнні злочину

Прикордонники в складі Сил оборони продовжують нищити ворога та проводити контрольно-перевірочні заходи в прикордонні. Днями на одному з контрольних постів прикордонники виявили чоловіка, який переховувався від правоохоронців з 2021 року. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Держприкордонслужби України.

Під час перевірки документів 47-річного чоловіка, який прямував до Харкова автобусом, прикордонники встановили, що громадянин України знаходиться в розшуку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 185 ККУ "Крадіжка".

Громадянина передано співробітникам правоохоронних органів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області видають допомогу для опалювального сезону: як зареєструватися

Родини військовослужбовців, які наразі проходять службу в ЗСУ, родини загиблих військовослужбовців та внутнішньо переміщені особи, які проживають в смт Краснокутськ, с. Чернещина, с. Основинці, с. Степанівка, с. Ситники – можуть отримати тверде паливо (вугілля), якщо будинок не обладнаний газовим опаленням. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Краснокутської селищної ради.

Реєстрація триватиме з 05 по 20 вересня 2023 року. Як зареєструватися – читайте за посиланням.

У Харкові пограбували іноземця: в якому районі небезпечно

На вулиці 23 Серпня зловмисник підійшов до чоловіка, вдарив в обличчя, відібрав сумку з особистими речами, гроші та втік з місця події. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. Подія сталася вночі 8 вересня. До чергової частини Харківського РУП № 3 надійшло повідомлення про те, що невідома особа пограбувала 52-річного громадянина Уганда. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група райуправління.

Чи затримали злочинця – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися