У Харкові знайшли транспорт, що був у міжнародному розшуку

Водій, що керував мотоциклом, не мав права це робити

Патрульні в Основ'янському районі Харкова виявили мотоцикл, який перебуває у міжнародному розшуку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патруліної поліції Харківської області.

В ніч на 14 вересня, під час патрулювання Основ'янського району патрульні зупинили водія мотоцикла Piggio за порушення ПДР. Під час перевірки документів поліцейські встановили, що водій не мав права керувати цим типом транспортних засобів. Також, перевіривши наявні бази даних, стало відомо, що мотоцикл знаходиться у міжнародному розшуку.

На місце інспектори патрульної поліції викликали слідчо-оперативну групу. Слідчими буде надана кваліфікація події.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ДТП у Салтівському районі Харкова. У Салтівському районі Харкова сталася ДТП - поліція відкрила кримінальне провадження за фактом аварії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.  Аварія сталася 10 вересня близько 20:35 в районі перехрестя проспекту Ювілейного та проспекту Льва Ландау. У поліції розповіли, що при повороті водій ВАЗ 2101 зіштовхнувся з тролейбусом, який стояв на червоний сигнал світлофора. У громадському транспорті пасажирів не було. Внаслідок ДТП 54-річний водій легковика отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні. “За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, - уточнили у поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися