Жителів Харківщини покарають за сімейний "бізнес" (ФОТО)

До протиправної діяльності чоловік також залучив свою співмешканку та її сина

У Харківській області повідомлено про підозру трьом особам за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту, а також збуту наркотичних засобів, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. 

Слідство встановило, що 59-річний мешканець Лозової заробляв на життя незаконним способом, збуваючи канабіс. До протиправної діяльності чоловік також залучив свою співмешканку та її сина.

Підозрювані купили канабіс в особи, яку до цього часу не встановили, розфасували його по невеликих згортках. А потім речовину продавали наркозалежним. З покупцями зустрічались особисто і передавали їм товар, отримуючи гроші.

У ході обшуків, проведених за місцем проживання підозрюваних, було виявлено канабіс, спеціальне приладдя, пляшки з наркотичною речовиною та інші докази протиправної діяльності.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківська обласна прокуратура затвердила та направила до суду обвинувальний акт стосовно 53-річного чоловіка. Йому інкримінують  поширення інформації про переміщення, рух та розташування Збройних Сил України (ч. 2 ст. 114-2 КК України). 

Слідство встановило, що мешканець смт Куп‘янськ-Вузловий активно допомагав ворожій армії. Чоловік їздив по території Куп’янського району, яка контролюється українськими військовими, та збирав інформацію про розташування військової техніки та особового складу ЗСУ. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися