На Харківщині затримано шість нетверезих водіїв

Загалом правоохоронці минулої доби перевірили 4200 транспортних засобів

Правоохоронці склали шість адміністративних протоколів щодо водіїв за керування автомобілем у стані сп’яніння. Загалом на блокпостах правоохоронці разом з військовими перевірили понад 4200 транспортних засобів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції.

912 мешканців Харківщини зателефонувало минулої доби до операторів спецлінії поліції “102”. За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 35 осіб. В ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили 4 громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про викриття поліцейськими Харківщини трьох людей з наркотичними речовинами. В ході відпрацювання території Харкова та області поліцейські викрили 3 громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області. Поліцією за минулу добу було опрацьовано 1043 виклики від громадян. Усього на блокпостах правоохоронці разом з військовими перевірили понад 3850 транспортних засобів. В результаті обшуків було складено чотири адміністративні протоколи щодо водіїв за керування автомобілем у стані сп’яніння.  За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки сім осіб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися