На Харківщині знайшли зниклу неповнолітню дівчину

Поліцейські відшукали дівчину за годину після виклику

На Харківщині поліцейські оперативно розшукали неповнолітню дівчину, що зникла безвісти. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Пізно ввечері 14 вересня до поліції звернулася мешканка міста Валки Богодухівського району. Вона повідомила, що її 12-річна донька ще вдень пішла з дому та до теперішнього часу не повернулася. За годину поліцейські знайшли дівчину в місцевому парку. 

Розшукувану передали батькам та провели із родиною профілактичну бесіду щодо недопущення таких випадків у майбутньому.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про знайдення поліцією підлітка на Харківщині. 9 вересня до поліції надійшло повідомлення від 36-річної жінки щодо зникнення її 15-річної доньки. Близько 12:30 дівчина пішла на прогулянку та не повернулась, на телефонні дзвінки не відповідала. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області.  Працівники сектору ювенальної превенції харківського відділення поліції № 1 спільно із працівниками сектору реагування патрульної поліції оперативно розшукали зниклу дівчину та повернули батькам. Підліток перебувала у свого знайомого у Харкові. Протиправних дій щодо неї скоєно не було. Правоохоронці провели із родиною профілактичну бесіду, щоби запобігти подібним випадкам в майбутньому.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про знайдення зниклого у Лозовій хлопчика. Повідомлення про зникнення 8-річного хлопчика надійшло до лозівського відділення поліції 30 серпня близько 22:00 від матері. Жінка повідомила правоохоронцям про те, що о 12:00 син гуляв на вулиці, а потім зник. Про це повідомила поліція Харківської області у своїх соцмережах. Поліцейські обійшли знайомих родини і друзів хлопчика. Близько 23:25 його знайшли у товариша. З батьками та дитиною провели профілактичну бесіду щодо недопущення таких випадків у майбутньому.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися